Om mig

 

Jag heter Anna Lyons och är skådespelare.  Arbetar med scenkonst, film, tv, radio, inläsningar.

För att skapa den ultimata gestaltningen använder jag mig av mina erfarenheter, min röst, min kropp, mina iakttagelser, mina känslor. Ibland går det fort, ibland tar det längre tid; månader av repetitioner, djupare och djupare in i ett undersökande av nya världar, familjer, relationer, karaktärer, stämningar. Vad händer om vi gör så här? Eller så här? Och sedan såklart, höjdpunkten: att få ta det till scenen, mötet med publiken. När det svänger!

Sist, men inte minst: För att kunna skapa riktigt utmanande, gränsöverskridande, fantastisk scenkonst (eller film eller radio eller tv…), så behövs det trygga, vänliga omständigheter, med trygga, respektfulla kollegor och arbetsgivare. Så vill jag arbeta, nu och i framtiden.

Välkommen till min hemsida!